24-10-2010 Gelijkspel tegen KPJ Teteringen 2-2

Geen kaarten voor de Gerrit Boys.
De goals zijn gemaakt door: Barry 2x
Ruststand: 0-1
Einstand: 2-2

Vandaag mochten we aantreden tegen het altijd lastige KPJ Teteringen. Vorig jaar hadden we een zwaar bevochten wedstrijd gespeeld wat eindigde met 1-1, vandaag wilden we gezien de stand  en de “flow” waarin we verkeren voor de 3 punten gaan!
Voor de eerste keer dit seizoen en misschien wel ooit van de Gerrit Boys historie?…moesten we voetballen op het kunstgras in Teteringen. Dit was wennen, het was een erg snel veld waardoor er snel en aardig gevoetbald kon worden maar helaas ging er ook wel is een balletje te hard over de zijlijn.
Al vroeg in de wedstrijd kreeg de aanvaller van Teteringen een gele kaart vanwege onnodig doorhalen op Kevin van Hoek. Na de getoonde kaart ging Teteringen redelijk voetballen maar de verdediging van de Gerrit Boys gaven weinig weg. 2 keer kwam Teteringen er goed uit, maar de ene actie werd afgekeurd wegens buitenspel en de ander werd afgekeurd wegens een Maradonna momentje. De Gerrit Boys kwamen er een aantal keer redelijk goed uit door de lange ballen van de doelman, Barry reageerde op een lange bal zeer attent en had vooraf een goede loopactie uitgevoerd waardoor hij  makkelijk kon afronden waardoor we op 0-1 voorsprong kwamen!
Toen was het tijd voor rust waar de coach besloot om 2x te wisselen, Rob voor Roy en Kees voor Adje. Hierdoor werd er tactisch ook wat gewijzigd, Yori kwam terug op zijn vaste rechtsback positie en Rob ging op het middenveld kort achter Kevin spelen.

In de 2e helft hebben de Gerrit Boys goed gevoetbald en gaven nagenoeg niets weg. We kwamen zelfs op een 0-2 voorsprong na een corner van mijzelf die Barry hard en degelijk afmaakte.
Wim had nog een goede kans om de voorsprong  verder uit te breiden maar deze poging trof helaas de lat, na een paar goede momenten van de Gerrit Boys ging Teteringen in de tegenaanval. Tijdens een corner reageerde de aanvaller van Teteringen scherp en maakte de 1-2.
Kort na de 1-2 kwamen de Gerrit boys nog goed in de positie om de 1-3 te maken maar helaas, na een mooie aanval met Barry aan de basis waar Kevin van Hoek een slim overstapje deed rondde ik slecht af waardoor de bal weer richting Etten-Leur vloog.
10 minuten voor tijd kreeg KPJ Teteringen nog een vrije trap, helaas kon Daan de bal niet klemvast pakken waardoor de eindstand op 2-2 kwam.

Er zat vandaag helaas niet meer in waardoor we met 1 puntje naar huis gingen.

Volgende week tegen de kampioenen Liesbos 2 thuis om 09:30, laten we hopen op een stunt!

De rubrieken van deze week:
Kapsel van de week: Barry (nieuwe look helpt altijd)
Teen van de week: Wilfred
Spare-rib van de week: Ferry
Vechtpartij van de week: Roger
Meeste medische behandeltijd (buiten het veld om): Roger
Man of the match: Barry